Ontdek de adembenemende schoonheid van de Dubrovnik-regio tijdens jouw zeilvakantie

Ontdek de adembenemende schoonheid van de Dubrovnik-regio tijdens jouw zeilvakantie

Als je op zoek bent naar een unieke manier om de schoonheid van de Dubrovnik-regio in Kroatië te ervaren, dan is een zeilvakantie de perfecte optie voor jou.De regio Dubrovnik vanaf het water is de mooiste manier om te stad te zien. Hiervoor raden we aan van tevoren een zeilboot te huren, maar in de stad zelf vind je ook van alles. Vanaf het water heb je een prachtig uitzicht op de kustlijn en de omliggende eilanden. 

Wil je de regio Dubrovnik vanaf het water verkennen? Huur dan een boot bij Tubber en geniet van een onvergetelijke zeilvakantie. Hier zijn enkele hoogtepunten van de regio die je niet mag missen:

De oude stad van Dubrovnik

De oude stad van Dubrovnik staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is een van de mooiste middeleeuwse steden ter wereld. De stadsmuren en de gebouwen binnen de muren zijn goed bewaard gebleven en zijn een must-see voor iedereen die de regio bezoekt.

Nationale Park Mljet

Het Nationale Park Mljet is een prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn meren en bossen. Het park ligt op het gelijknamige eiland en is een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers. Vanaf het water kun je de groene omgeving bewonderen en genieten van de rust en stilte van het eiland.

Korcula

Het eiland Korcula ligt ten oosten van Dubrovnik en staat bekend om zijn wijngaarden en olijfboomgaarden. Het eiland heeft ook een prachtige oude stad die zeker een bezoek waard is. Het is een populaire bestemming voor zeilers vanwege de beschutte baaien en de vele ankerplaatsen langs de kust.