Met één klik alle vliegtickets op een rij

Met één klik alle vliegtickets op een rij

Wanneer je zo voordelig mogelijk aan vliegtickets wilt komen, kan het raadzaam zijn om tickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Vliegtickets.com kan je hierbij helpen. Deze website biedt je de mogelijkheid om de ticketprijzen van meer dan honderd airlines naast elkaar te leggen. Gebaseerd op je eigen selectie genereert de website de tickets die aan jouw wensen en voorkeuren voldoen. Zo kan je aangeven vanaf welke luchthaven je wilt vertrekken, binnen welke prijsklasse je ticket moet vallen, hoeveel keer je maximaal wilt overstappen en in welke klasse je wilt zitten.

Geen onaangekondigde kosten

Niks is vervelender dan wanneer je bezig bent met het boeken van een reis, en je denkt een mooie aanbieding te hebben gekozen, waarna vervolgens blijkt dat er nog allemaal kosten bij komen, zoals service-, reserverings-, of boekingskosten. Dit is bij vliegtickets.com niet het geval. De ticketprijzen die op de website zijn verzameld, zijn de prijzen die je daadwerkelijk voor je vliegticket betaalt. Vliegtickets.com werkt niet met tussenpersonen; je boekt dus direct bij de luchtvaartmaatschappij. Dit betekent geen extra onnodige kosten en dus een ticket voor een lage prijs. Vliegtickets.com verzamelt en vergelijkt enkel de prijzen voor tickets in de door jou aangegeven periode en geeft deze voor je weer. Het boeken doe je dus geheel zelf door het gewenste ticket aan te klikken en de vervolgstappen te doorlopen.

Tickets voor bestemmingen overal ter wereld

Via vliegtickets.com kan je tickets boeken voor vluchten naar bestemmingen overal ter wereld. Je kan het zo gek niet bedenken, of de bestemming van jouwe keuze staat erbij. Daarnaast kan je ook kiezen vanaf waar je vliegt. Zo heb je de keuze uit diverse Nederlandse luchthavens, zoals Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven, maar kan je er ook voor kiezen om vanaf of via luchthavens in België en Duitsland te vliegen. Bovendien kan je wanneer je binnen Europa vliegt vaak gebruikmaken van speciale acties of aanbiedingen op vliegtickets.com. Zij werken regelmatig met kortingsacties waardoor je nog voordeliger vliegtickets kan boeken.

Het boeken van je gehele reis

Bij vliegtickets.com kan je je ticket boeken, maar er is meer mogelijk. Je kan bijvoorbeeld een huurauto boeken voor op de plaats van bestemming. Ook kan je een parkeerplek reserveren bij het vliegveld, kan je een hotel of appartement boeken en kan je een taxi regelen die je vanaf het vliegveld naar je accommodatie brengt.