ESTA aanvragen voor je vakantie naar Amerika

ESTA aanvragen voor je vakantie naar Amerika

Ben je ge├»nspireerd geraakt door alle actieve vakantie verhalen van Naomi? Heb je dan wel eens aan fit vakantie in Amerika gedacht? Ook hier kun je namelijk je sportieve hart ophalen. Denk bijvoorbeeld aan een priv├ę wandeltocht door New York onder begeleiding van een gids, een zeiltocht langs Ellis Island, Manhattan Skyline en Statue of Liberty of windsurfen en kiteboarden in Texas aan de Golf van Mexico. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan in Amerika.

ESTA

Om een avontuur in Amerika te kunnen beleven, ben je tegenwoordig een ESTA nodig. Dit is een elektronische reistoestemming welke gekoppeld is aan je paspoort en is online aan te vragen. Verblijf je niet langer dan 90 dagen achtereen in Amerika, ga je met het vliegtuig of de boot, en ga je er niet heen om te werken, dan volstaat een ESTA. Een ESTA is twee jaar geldig, dus je kunt er meerdere reizen mee maken. Denk er wel aan dat je voor je vertrek ook een retourticket boekt. Deze moet je namelijk kunnen tonen tijdens het inchecken.

Wie zijn wij?

Wij zijn eVisa Application Services, aangenaam! En wij helpen jou bij het aanvragen van een ESTA. Op ons online aanvraagformulier zitten ingebouwde controles zodat de meest gemaakte fouten onderschept worden, maar onze medewerkers controleren elke aanvraag ook nog eens handmatig. Wij doen er alles aan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Zo sturen wij elke ESTA per e-mail toe en zelfs tegen een kleine meerprijs per post. Je hoeft bij ons niet met een creditcard te betalen, dit kan namelijk gewoon met iDEAL. En heb je vragen, dan kun je met ons bellen, chatten of e-mailen.

Tips

  • Vraag een ESTA altijd op tijd aan. Het liefst een aantal weken voorafgaand aan de reis, maar in ieder geval 72 uur van te voren. Dat heeft te maken met het feit dat het Amerikaanse CBP 72 uur mag doen over de beoordeling van de aanvraag.
  • Houd je paspoort bij de hand. Omdat de ESTA elektronisch gekoppeld wordt aan je paspoort, zijn we je paspoortgegevens nodig.
  • Voordat je je formulier gaat verzenden en betalen, controleer dan je gegevens eerst goed.
  • Heb je een geldige ESTA, maar heb je je paspoort laten verlengen, dan dien je een nieuwe ESTA aan te vragen wanneer je weer naar Amerika wilt reizen. Deze komt namelijk automatisch te vervallen.

Op deze pagina ESTA formulier kunt u alvast inzien welke gegevens er gevraagd worden op het aanvraagformulier.