Een prachtig avontuur: op fietsvakantie vanuit Center Parcs

Een prachtig avontuur: op fietsvakantie vanuit Center Parcs

Lekker op fietsvakantie én genieten van een luxe onderkomen. Er met de fiets op uit in de bossen. Langs groene landerijen en mooie dorpjes toeren. En daarna genieten van je prachtig gelegen bungalow en de uitstekende faciliteiten op het vakantiepark. Dat wil jij toch ook?

Heerlijk ontspannen

Eigenlijk vier je met de fiets een perfecte vakantie: het is sportief, gezond, je bent lekker buiten en ontdekt je vakantieomgeving op een ontspannen manier. Wat dacht je van uitwaaien met uitgestrekte uitzichten over de Noordzee? Of een sprookjesachtig avontuur langs Brabantse bossen en heidevelden? Een ontdekkingstocht langs mysterieuze hunebedden in Drenthe? Of de unieke cultuur en natuur in de heuvels van Limburg? En wat is er beter na al dat fietsen om uit te kunnen rusten op het terras, in de woonkamer of op het echte bed van je bungalow of cottage? Hapje en drankje erbij en de voeten heerlijk omhoog. Prachtige natuur en rust en ruimte om je heen. Je voelt je de koning te rijk!

Actieve vakantie voor het hele gezin

Fietsen is een ontzettend leuke manier om actief bezig te zijn. Voor jong en oud. Dankzij de vele verschillende fietstypen is er voor elk wat wils. Fietsen zijn er bijvoorbeeld in verschillende framematen en met of zonder versnellingen. Ben je wat ouder of wil je met gemak in de heuvels van Limburg fietsen? Dan biedt de trapondersteuning van de elektrische fiets uitkomst. Hou je juist meer van het sportievere en stoere werk of wil je van de gebaande (fiets)paden af? Kies dan voor een lekker lichte en snelle racefiets. Of stap op een mountainbike en cross er op los. Boek je een Fietsvakantie Nederland met kinderen? Goed idee, want kinderen vinden het superleuk om op een van de leuke kinderfietsen te spelen en de wereld te ontdekken. En de allerkleinsten neem je mee op een veilig kinderzitje aan het stuur of op de bagagedrager achterop. Of hang een kinderfietskar achter je fiets. Dit biedt beschutting tegen weer en wind. En bovendien is de fietskar vaak ook als kinderwagen te gebruiken.

Fietsvakantie Nederland

Nederland is het ideale land voor een heerlijke vakantie op de fiets. De vakantieparken van Center Parcs zijn hier een fantastische uitvalsbasis voor. Ze liggen midden in de natuur en bieden uitstekende faciliteiten voor fietsers. Je kunt er verschillende soorten fietsen huren: een standaardfiets met versnellingen, (kinder)mountainbikes en elektrische fietsen. Het huren van kinderzitjes en een Burley fietsaanhanger is ook mogelijk. Dit kun je ter plekke regelen, maar ook vooraf door een arrangement inclusief fietshuur te boeken. Doe je dit laatste op tijd dan ben je ervan verzekerd dat de fiets van jouw keuze bij aankomst op het park gereed staat. Je kunt je wensen opgeven als je je verblijf boekt, maar je kunt het eventueel ook nog later doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over het boeken van een vakantie bij Center Parcs? Bekijk dan de leuke acties, kortingen en aanbiedingen op CenterParcs.nl.