Begin je fitvakantie op Schiphol

Begin je fitvakantie op Schiphol

Parkeren bij Schiphol is eigenlijk nooit een probleem omdat er altijd wel een plekje te vinden is. Er zijn natuurlijk dan ook verschillende manieren om daar te parkeren. Met de volgende 3 manieren om te parkeren bij Schiphol ben je binnen een mum van tijd je auto kwijt en op weg naar de terminal:

  • Parkeren zonder reservering. Bij deze manier rij je gewoon de parking binnen en betaal met je creditcard. Vooraf reserveren is hiervoor niet nodig.
  • Maak gebruik van de valet service. Dit is misschien wel de meest luxe vorm van parkeren. Je dient hiertoe wel eerst online te reserveren. Het voordeel van de valet parking is dat je baggage direct kan worden ingecheckt waardoor je nog voldoende tijd over hebt om lekker te gaan winkelen of een hapje te gaan eten.
  • En wat dacht je van de optie om het parkeergenot te combineren met een nachtje slapen in een comfortabel bed? Dit is nou precies wat de park, sleep and fly parkeermogelijkheid biedt. Bij deze optie check je in bij een van de vele beschikbare hotels te Schiphol en kan jij je wagen voor een vastgestelde periode gratis op de parking van het hotel laten staan.

Naast deze 3 manieren om te parkeren bij Schiphol zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden. Kies er dus eentje uit die het best bij jou past. Het is ook altijd handig om online te checken of er aanbiedingen zijn. Zo kom je dus extra voordelig uit. Vind ze bijvoorbeeld via Goedkoopparkerenschiphol.eu.