Alles over Golden Teacher Paddo’s

Alles over Golden Teacher Paddo’s

Golden Teacher paddenstoelen zijn verreweg de meest populaire shrooms in Europa. Het is makkelijk te verklaren waarom dit zo is, ze zijn namelijk zeer sterk en hebben veel psychoactieve stoffen.

De opkomst van Golden Teacher paddo’s

Het is niet helemaal bekend waar Golden Teacher paddo’s exact vandaan komen. Waarschijnlijk zagen ze rond 1980 het levenslicht en daarna wonnen ze zeer snel aan populariteit. Het was namelijk al snel duidelijk dat deze shrooms een flinke dosis psilocybine bevatten, dit is de stof die psychonauten nodig hebben om een mooie trip te kunnen beleven.

Het is verboden om paddo’s te kopen of verkopen maar je kunt ze wel kweken. Dit doe je met behulp van een paddo kweekset (of grow kit). Golden Teacher paddenstoelen groeien in grote flushes en zijn te herkennen aan een kenmerkend uiterlijk. Het is ook nog eens gemakkelijk om te kweken waardoor ook een beginnende kweker er prima mee uit de voeten kan. Wat betreft effectiviteit zijn ze ook nog eens heel betrouwbaar. Bij elke oogst kun je daarom redelijk goed inschatten wat je kunt verwachten. Al met al hebben deze voordelen ervoor gezorgd dat de Golden Teacher, ook wel Psilocybe Aurumescens, de populairste kweekpaddo van Europa is geworden.

Zelfs nadat Nederland het kopen en verkopen van paddenstoelen verboden had bleef deze klassieke schimmel. Gelukkig mogen sporenspuiten en grow kits nog wel verkocht worden dus niemand hoeft deze geweldige producten te missen.