Actieve vakantie Bali

Actieve vakantie Bali

Bali is een enorm populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. De prachtige stranden, luxe resorts en prachtige natuur maken het dan ook een ideale bestemming om tot rust te komen. Bali is ook enorm geschikt om lekker actief te zijn. Met de reis die je hier kan lezen kom je heerlijk tot rust, maar werk je ook nog eens aan je conditie! Met deze rondreis Bali verzeker je jezelf van een erg actieve vakantie.

De jungles van Bali

Als er iets goed is voor je conditie is het wandelen en wat helemaal goed is voor je conditie is wandelen in de tropen! De hoge luchtvochtigheid maakt alles nog net even wat zwaarder dan het al is. Met een lokale gids trek je door de jungles van Bali opzoek naar Orang-Oetangs in het wild. De dieren worden hierbij niet verstoord, maar het geeft je toch een unieke inkijk in de wereld van deze prachtige dieren. Tijdens de toch leert jouw gids je alles over de omgeving waarin je je bevindt.

Beklim één van de vulkanen op Bali

Bali beschikt over twee vulkanen Gunung Batur, die nog steeds actief is en in 1963 voor het laatst is uitgebarsten en de Agung. Mount Batur is +/- 1100 meter hoog en de Agung +/- 3000 meter. Beide vulkanen zijn te beklimmen en er worden georganiseerde tochten naar georganiseerd. Mount Batur is prima te doen voor mensen die houden van hiken en klimmen. Tijdens de tocht kan je genieten van prachtige uitzichten. De klim zal nog voor zonsopgang beginnen en neemt de hele dag in beslag. De klim op de Agung is erg pittig en duurt meerdere dagen. Het is niet aan te raden voor mensen die niet getraind zijn in het beklimmen van zulke hoge hellingen. De tocht is op sommige plekken erg gevaarlijk. Wees dus gewaarschuwd!

Geniet van de azuurblauwe wateren

Zwemmen is één van de gezondste manieren om jezelf fit te krijgen. Doordat water minder weerstand biedt is het ook minder schadelijk voor je lichaam dan bijvoorbeeld hardlopen. En waar is het nou mooier om je conditie te verbeteren dan de azuurblauwe wateren van Bali! Kies ervoor om afstanden te zwemmen of om rustig te snorkelen of duiken!